Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pandev Galatasaray / Galatasaray'da Pandev bombası! : İlk olarak 2001'de milli olan pandev, 20 yıl sonra ilk kez avrupa şampiyonası maçına çıktı ve takımı adına ilk golü atan isim oldu.

Pandev Galatasaray / Galatasaray'da Pandev bombası! : İlk olarak 2001'de milli olan pandev, 20 yıl sonra ilk kez avrupa şampiyonası maçına çıktı ve takımı adına ilk golü atan isim oldu.. 27 haziran 1983 doğumlu pandev, 37 yaşının son. Bir dönem galatasaray forması da giyen goran pandev, kuzey makedonya adına tarihi golü atan isim oldu. Galatasaray have signed forward goran pandev and midfielder blerim dzemaili from serie a club napoli. İtalya serie a takımlarından genoa forması giyen galatasaray'ın eski futbolcularından goran pandev, türkiye kariyeri hakkında itiraflarda bulundu. 31 yaşındaki deneyimli oyuncu, galatasaray'a transfer olması ile ilgili olarak pişmanlık duyduğum bir tercih yorumunu yaptı ve sezon sonunda i̇talya'ya.

Bir dönem galatasaray forması da giyen goran pandev, kuzey makedonya adına tarihi golü atan isim oldu. İlk olarak 2001'de milli olan pandev, 20 yıl sonra ilk kez avrupa şampiyonası maçına çıktı ve takımı adına ilk golü atan isim oldu. Poddsjetimo, pandev je profesionalnu karijeru počeo u belasici, a osim za napoli i galatasaray nastupao je za lazio, inter, speziju i anconu. + bir dönem galatasaray forması giyen goran pandev, kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu. €500th.* jul 27, 1983 in strumica, jugoslawien (sfr).

Galatasaray'ın en kötü transferleri | Goal.com
Galatasaray'ın en kötü transferleri | Goal.com from images.daznservices.com
Societa sportiva calcio napoli kulübü profesyonel oyuncularından goran pandev ile bonservis bedeli. Pandev'in kararından görünüşte memnun olmayan başkan lotito, onu kadrodan çıkardı. €500th.* jul 27, 1983 in strumica, jugoslawien (sfr). Pandev, football manager 2015, galatasaray ile porto ma�1n1n 37. See more of goran pandev galatasaray on facebook. Рекордсмен сборной северной македонии по количеству сыгранных матчей (117). 27 haziran 1983 doğumlu pandev, 37 yaşının son. Leistungsdaten aktuelle saison von goran pandev (genua cfc) einsätze tore vorlagen karten alle wettbewerbe.

Galatasaray sign pandev and dzemaili.

Galatasaray sportif aş'nin, kap'a gönderdiği açıklama: Poddsjetimo, pandev je profesionalnu karijeru počeo u belasici, a osim za napoli i galatasaray nastupao je za lazio, inter, speziju i anconu. Galatasaray forması giyen makedon oyuncu goran pandev, sarı kırmızılı takımdaki geleceğine ilişkin oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bu görüşmeden olumlu bir sonuç çıkması halinde, goran pandev kendisini genoalı yapan. İtalya serie a takımlarından genoa forması giyen galatasaray'ın eski futbolcularından goran pandev, türkiye kariyeri hakkında itiraflarda bulundu. Galatasaray'ın 2014 yazında napoli'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı goran pandev, sarı kırmızılılar'da yalnızca bir sezon forma giydikten sonra genoa'ya gönderilmişti. Galatasaray'da oynadığı zamanları da değerlendiren galatasaray'a transfer olmasının kariyerinin en büyük hatası olduğunu dile getiren pandev, ancak hayatta insanlar her zaman hata yapabilir. Pandev je ljetos stigao u galatasaray iz napolija, no u dresu slavnog turskog kluba se nije naigrao, pa će se najvjerovatnije na ljeto vratiti u italiju. Societa sportiva calcio napoli kulübü profesyonel oyuncularından goran pandev ile bonservis bedeli. Anlaşmazlık, pandev'in 2009 yazında lazio'dan ayrılma isteğini göstermesiyle başladı. Bir dönem galatasaray forması da giyen goran pandev, kuzey makedonya adına tarihi golü atan isim oldu. Goran pandev, makedon basınına galatasaray'daki dönemi hakkında konuştu. Рекордсмен сборной северной македонии по количеству сыгранных матчей (117).

Galatasaray sportif aş'nin, kap'a gönderdiği açıklama: Goran pandev scouting report table. Pandev'in kararından görünüşte memnun olmayan başkan lotito, onu kadrodan çıkardı. Bu görüşmeden olumlu bir sonuç çıkması halinde, goran pandev kendisini genoalı yapan. See more of goran pandev galatasaray on facebook.

Pandev: 'En büyük pişmanlığım Galatasaray'
Pandev: 'En büyük pişmanlığım Galatasaray' from cdn.sporx.com
Pandev je ljetos stigao u galatasaray iz napolija, no u dresu slavnog turskog kluba se nije naigrao, pa će se najvjerovatnije na ljeto vratiti u italiju. Рекордсмен сборной северной македонии по количеству сыгранных матчей (117). Bu görüşmeden olumlu bir sonuç çıkması halinde, goran pandev kendisini genoalı yapan. Pandev'in kararından görünüşte memnun olmayan başkan lotito, onu kadrodan çıkardı. Горан пандев, pronounced ˈɡɔran ˈpandɛf (listen); €500th.* jul 27, 1983 in strumica, jugoslawien (sfr). Pandev, football manager 2015, galatasaray ile porto ma�1n1n 37. Genoa'da forma giyen 37 yaşındaki goran pandev, galatasaray'a transfer olduğu dönemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bu görüşmeden olumlu bir sonuç çıkması halinde, goran pandev kendisini genoalı yapan.

Galatasaray forması giyen makedon oyuncu goran pandev, sarı kırmızılı takımdaki geleceğine ilişkin oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. Pandev'in galatasaray macerasına değinen corsi, bu tercihin büyük bir hatası olduğunu ileri sürdü. + bir dönem galatasaray forması giyen goran pandev, kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Find and follow posts tagged goran pandev on tumblr. Galatasaray sportif aş'nin, kap'a gönderdiği açıklama: Societa sportiva calcio napoli kulübü profesyonel oyuncularından goran pandev ile bonservis bedeli. Pandev galatasaray 39 la ilk antrenmanına çıktı antrenmandan görüntüler. Bir dönem galatasaray forması da giyen goran pandev, kuzey makedonya adına tarihi golü atan isim oldu. Рекордсмен сборной северной македонии по количеству сыгранных матчей (117). Bir dönem galatasaray forması da giyen goran pandev, 37 yaşında ülkesi kuzey makedonya ile avrupa şampiyonası heyecanı yaşadı. See more of goran pandev galatasaray on facebook. Bu görüşmeden olumlu bir sonuç çıkması halinde, goran pandev kendisini genoalı yapan. İlk olarak 2001'de milli olan pandev, 20 yıl sonra ilk kez avrupa şampiyonası maçına çıktı ve takımı adına ilk golü atan isim oldu.

Bir dönem galatasaray forması da giyen goran pandev, kuzey makedonya adına tarihi golü atan isim oldu. Ancak hayatta her zaman insanlar hata yapabilir. Goran pandev scouting report table. Tecrübeli futbolcu kendisine sorulan, galatasaray macerasında neler yaşandı? Galatasaray'ın 2014 yazında napoli'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı goran pandev, sarı kırmızılılar'da yalnızca bir sezon forma giydikten sonra genoa'ya gönderilmişti.

Sticker 298: Goran Pandev - Panini UEFA Champions League ...
Sticker 298: Goran Pandev - Panini UEFA Champions League ... from www.laststicker.com
27 haziran 1983 doğumlu pandev, 37 yaşının son. Pandev'in kararından görünüşte memnun olmayan başkan lotito, onu kadrodan çıkardı. Tecrübeli futbolcu kendisine sorulan, galatasaray macerasında neler yaşandı? Born 27 july 1983) is a macedonian professional footballer who plays as a forward for italian club genoa. See more of goran pandev galatasaray on facebook. Kariyerini i̇talyan kulübünde sürdüren 37 yaşındaki kuzey makedonyalı futbolcu. Anlaşmazlık, pandev'in 2009 yazında lazio'dan ayrılma isteğini göstermesiyle başladı. Galatasaray'ın 2014 yazında napoli'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı goran pandev, sarı kırmızılılar'da yalnızca bir sezon forma giydikten sonra genoa'ya gönderilmişti.

Ancak hayatta her zaman insanlar hata yapabilir.

Го́ран па́ндев — македонский футболист, нападающий клуба «дженоа» и сборной северной македонии. Galatasaray'da oynadığı zamanları da değerlendiren galatasaray'a transfer olmasının kariyerinin en büyük hatası olduğunu dile getiren pandev, ancak hayatta insanlar her zaman hata yapabilir. Pandev je ljetos stigao u galatasaray iz napolija, no u dresu slavnog turskog kluba se nije naigrao, pa će se najvjerovatnije na ljeto vratiti u italiju. Bu görüşmeden olumlu bir sonuç çıkması halinde, goran pandev kendisini genoalı yapan. Genoa ile galatasaray kulübü yetkililerinin arasında bugün bir görüşme gerçekleştirilmesi bekleniyor. Galatasaray sign pandev and dzemaili. Leistungsdaten aktuelle saison von goran pandev (genua cfc) einsätze tore vorlagen karten alle wettbewerbe. Ancak hayatta her zaman insanlar hata yapabilir. Galatasaray'ın 2014 yazında napoli'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı goran pandev, sarı kırmızılılar'da yalnızca bir sezon forma giydikten sonra genoa'ya gönderilmişti. See more of goran pandev galatasaray on facebook. Galatasaray'da türkiye kupası golcüsü goran pandev, i̇talya'nın genoa takımıyla imza aşamasına geldi. + bir dönem galatasaray forması giyen goran pandev, kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Pandev'in galatasaray macerasına değinen corsi, bu tercihin büyük bir hatası olduğunu ileri sürdü.

Bir dönem galatasaray forması da giyen goran pandev, 37 yaşında ülkesi kuzey makedonya ile avrupa şampiyonası heyecanı yaşadı pandev. Pandev je ljetos stigao u galatasaray iz napolija, no u dresu slavnog turskog kluba se nije naigrao, pa će se najvjerovatnije na ljeto vratiti u italiju.